Loading color scheme

Onderhoud en herstelling

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, kunt u er zeker van zijn dat de levensduur van de wagen verlengd wordt. Regelmatig onderhoud bespaart u op lange termijn een hoop geld! De vloeistoffen van de wagen worden weer op peil gebracht en indien nodig worden onderdelen vervangen. Hierdoor kan de wagen er na het onderhoud weer voor een langere periode tegenaan.

Naast het onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor herstellingen van/aan alle wagens. In onze ruime, moderne werkplaats beschikken wij ook over de nieuwste apparatuur om alles tot in de puntjes uit te voeren. Wij beschikken tevens over een eigen carrosserieafdeling met spuitcabine, waar wij kleine tot grote schade aan uw wagen zelf kunnen herstellen.

Indien het onderhoud of de herstelling een langere tijd in beslag nemen kunt u steeds beschikken over een vervangwagen! Wenst u eerst een vrijblijvende offerte? Kom dan gerust eens langs.

Maak uw afspraak online of bel +32 (0) 50 81 29 17.

Depannage

Staat u met pech langs de weg of heeft u een ongeluk gehad? Wij beschikken over het geschikte materiaal en kunnen u daardoor een 24/24u, 7/7 dagen service bieden.

Uiteraard weten wij als de beste hoe belangrijk het is dat u de wagen snel weer kunt gebruiken. Wij hebben een ruime ervaring met het repareren van wagens, waardoor we bekend zijn met vrijwel alle problemen. Van een geknapte distributieriem tot een kapotte accu, wij kunnen het probleem snel voor u oplossen!

Een telefoontje volstaat voor een snelle service tot bij u ter plaatse, ook ‘s nachts.

Tijdens de openingsuren: +32 (0) 50 81 29 17
Na de openingsuren: +32 (0) 473 76 04 15